Wie is DZN?

DZN is een organisatie die zich inzet voor mensen met uiteenlopende zorg- en ondersteuningsvragen en die om allerlei redenen niet goed ‘passen’ in het aanbod van ‘reguliere’ (grotere) zorgaanbieders.

Wij bieden zorg op maat, aan jongvolwassenen. Persoonsgerichte zorg en (cultuursensitief) maatwerk is wat ons hierin typeert.

Visie

Ieder mens heeft recht op een betekenisvol leven. DZN is te herkennen aan een nieuwsgierige, creatieve en onderzoekende houding. Vanuit ons gedachtegoed proberen altijd naar het geheel te kijken (holistisch) en niet alleen de som der delen. Gelijkheid, vertrouwen, kwetsbaarheid en cultuur spelen hierbij een belangrijke rol. Vanuit deze ideeën zet DZN zich in voor een samenleving waarin iedereen een eigen plek verdient. Een plek waarin hij, zij of hen wordt gezien en gehoord. Een plek waar iedereen er toe doet en er aandacht is voor de mens. Een liefdevolle plek, een plek die voelt als thuis.

 

“In onze kwetsbaarheid schuilt onze grootste kracht”

Missie

Onze aandacht richten wij op (jong)volwassenen die vastlopen in het leven. Onze energie steken we in het vormen van een perspectief met een verbeterde kwaliteit van leven. Een perspectief dat zich laat karakteriseren door de harmonie tussen autonomie, zingeving, sociale cohesie en een zinvol bestaan. Dit doen we door oprecht en bezielend contact te maken en door ruimte voor empowerment te creëren.

“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf”

management
Gezichten achter de organisatie
Raad van Commissarissen

De RVC houdt toezicht op de organisatie als geheel en zijn verantwoordelijk voor de toetsing van de lange termijn doelstellingen op verschillende onderdelen.

Klachtenprocedure

Ben je ergens ontevreden over? Blijf er niet meer zitten.

Foto van Anne Keizers
Wil jij ons team versterken?

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een organisatie die het verschil maakt? Ben je er klaar voor om dankbaar werk te doen in de zorg? Klik op onderstaande knop voor de openstaande vacatures.

Documenten

Opzoek naar onze algemene voorwaarden, jaarrekeningen of kwaliteitsrapportages? Je vindt deze en nog veel meer op de documenten-pagina.